top of page
Kiia_Eskola_esittelykuva.jpg.png

Kiia Eskola - Eläintenkouluttaja

Olen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja, hevosharrasteohjaaja sekä yrittäjä. Olen ollut aina valtavan eläinrakas ja lapsesta asti kiinnostunut eläimen ja ihmisen välisestä suhteesta ja yhteistyöstä. Perheessämme on aina ollut koiria ja ensimmäisen oman ponin sain ollessani 12-vuotias. Koirat ja ponit ovat ajan saatossa vaihtuneet, mutta mielenkiinto säilynyt.

Kiinnostuin alun perin eläinten ammattimaisesta kouluttamisesta puolivahingossa oman haastavan koirani vuoksi. Aloin tutkimaan missä voisi itse opiskella koiran kouluttamista ja lopulta päädyin hakemaan suoraan ammattitutkintoon. Eläinten kouluttamisessa suurin intohimoni on eläimen ja ihmisen välisen suhteen ja vuorovaikutuksen parantaminen sekä omistajan ohjaaminen oman eläimensä koulutuksessa. 
Olen rauhallinen ja empaattinen ja otan ihmiset ja eläimet vastaan juuri sellaisina kuin he ovat. Autan mielelläni myös pieniltä tuntuvissa asioissa, eikä minun mielestäni ole olemassa hölmöjä kysymyksiä.

Vuonna 2022 lisäkouluttauduin koirien eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien saralla Jenny Jalosen opissa. Löydyn myös Digital Dogsitterin kouluttajalistalta. Olen Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen ja sitoutunut yhdistyksen eettisiin sääntöihin.

Esittely_reunapallo_1.png
Esittely_reunapallo_2.png
Esittely_reunapallo_3.png
eläinkouluttaja.png
bottom of page